Hoed Jaipurtransformator voor de distributie van Amorfe legeringenWaar moet je op letten bij het geb

  • vrijgavetijd:2022-08-13 00:43:03
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:419
  • Korte omschrijving:

    Hoed Jaipur,Hoed JaipurWelke kwalificaties zijn vereist voor het installeren van elektrische transformatoren,De afsluitende werkspan

Artikel inhoud
Hoed JaipurWelke kwalificaties zijn vereist voor het installeren van elektrische transformatoren,

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn,Hoed JaipurEenheidsprijs van box type transformator, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Hoed JaipurDe cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Moramanga.kgmHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.


Hoed Jaipurtransformator voor de distributie van Amorfe legeringenWaar moet je op letten bij het gebruik?



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel,Hoed JaipurWat vind je van box transformator meter, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Klik om te bekijkenProductieproces en stappen van droge transformator

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Hoed Jaipurtransformator voor de distributie van Amorfe legeringenWaar moet je op letten bij het gebruik?



Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Lijst van installatiematerialenlekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Hoe droge transformator te selecteren

lekkage van zegelolie

Hoed JaipurNatuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

HoedJaipurOverige productinformatie
  • Bordeauxfrance.kgmHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugVariabelen tijdens het aandraaien

    Bordeauxfrance.kgmHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugVariabelen tijdens het aandraaien

  • Kaiserslautern.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringBediening

    Kaiserslautern.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringBediening

  • Anshan.Tractietype kleine huishoudelijke liftInspectie- en onderhoudswerkzaamheden

    Anshan.Tractietype kleine huishoudelijke liftInspectie- en onderhoudswerkzaamheden

  • Sallova.Hydraulisch vast hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen in het huiswerk?

    Sallova.Hydraulisch vast hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen in het huiswerk?

  • Crossno.Hydraulisch hefplatform voor zware ladingWat zijn de voordelen van het product?

    Crossno.Hydraulisch hefplatform voor zware ladingWat zijn de voordelen van het product?

  • Bergen op ZoomElektrisch hydraulisch hefplatformZwakke vraag naar hoge temperaturen, prijzen zijn ge

    Bergen op ZoomElektrisch hydraulisch hefplatformZwakke vraag naar hoge temperaturen, prijzen zijn ge

  • Shedertzee.8-meter hydraulisch hefplatformIntegriteit en wederzijds voordeel

    Shedertzee.8-meter hydraulisch hefplatformIntegriteit en wederzijds voordeel

  • Shedertzee.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering met vier kolommenHoe de juiste te kieze

    Shedertzee.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering met vier kolommenHoe de juiste te kieze

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!